شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

اتخاذ سیاست‌های تقابلی بر اساس مفاد برجام

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، خبر داد: ایران به دنبال خروج از برجام و NPT نیست بلکه با استفاده از ظرفیت برجام، ساز و کار داخلی برای تولید سوخت‌ هسته‌ای مورد نیاز را دنبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۱ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 07
کد خبر: ۱۰۵۰۶

به گزارش راهبرد معاصر ، حشمت الله فلاحت‌پیشه در گفت‌وگو با خانه‌ملت، در ارتباط با موضع‌گیری جمهوری اسلامی ایران در قِبال اقدامات خصمانه آمریکا، گفت: جمهوری اسلامی ایران سیاست تقابلی خود را در پیش می‌گیرد، قوای نظام و جریانات سیاسی کشور هم از هر سیاستی که شکل گیرد، حمایت می‌کند.

 

نماینده مردم اسلام آباد غرب در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ایران در قالب برجام و NPT سیاست خود را پیش خواهد برد، برجام متن جامعی است که برای شرایطی که طرف‌ها به تعهدات خود عمل نکنند، پیش‌بینی‌هایی کرده است.

 

وی افزود: آمریکایی‌ها بعد از بازگشت تحریم‌ها به دنبال محرومیت صنعت هسته‌ای جمهوری اسلامی رفتند تا بیشترین بهره را از این شرایط ببرند، از این رو ما از دل برجام دو موضوع را دنبال می‌کنیم و در گام نخست جمهوری اسلامی ساز‌وکار داخلی را برای سوخت مورد نیاز خود طی می‌کند زیرا پیش بینی می‌شود که آمریکایی‌ها در آینده برای سوخت هسته‌ای و تبادلات هسته‌ای هم مشکلاتی ایجاد کنند.

 

فلاحت پیشه معتقد است: ایران از سوی دیگر وارد مذاکرات فنی جدی با آژانس انرژی اتمی و اعضای باقی مانده برجام خواهد شد تا سوخت مور نیاز خود را در سطوح مختلف تولید کند.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: جمهوری اسلامی تعهدات مازاد بر NPT را اجرا که ماحصل برجام بود را اجرا کرده و قرار است به این تعهدات پایبند بماند لذا تغییری در شکل این تعهدات ایجاد نمی‌شود، در نهایت خروج از برجام و NPT شکل نخواهد گرفت بلکه از ظرفیت برجام و NPT استفاده می‌شود.

ایلنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار